keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Liebster Blog palkinto

Hauska yllätys oli kun blogikaverimme Lupu ja emäntänsä Jenna muistivat meitä tällaisella oikein sydämellisellä palkinnolla! Kiitoksia paljon teille ja minäkin seuraan innolla ja mielenkiinnolla teidän blogianne, kun on hauska lukea saman ikäisen lapparin touhuista kun asiat ovat niin tuttuja. Wiima huutelee vieressä että kirjoittaisin Lupun myös olevan myös kuvissa varsinainen pikku-komistus ja ilo silmälle, sanoo Wiima-typykkä ;D

"Kyseessä on Liebster-palkinto, jonka ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa. Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. 

 Varsinaista hommaahan tässä ei ole, vaan säännöt kuuluvat näin: 

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi haasteen sinulle. 
2.Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa. 
3. Toivo, että ihmiset, kelle jätit palkinnon, antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen."

Olen aika uusi bloggaaja - tai siis tämän puoli vuotta olen kesästä asti ollut kun teki mieli alkaa pitää "päiväkirjaa" elämäni ensimmäisestä koiraemännyydestä ja koirulini kasvuvaiheista. Mutta tässäkin ajassa on minulle ehtinyt suosikkeja tulla. Suosikkiblogini pyörivät aihepiiriltään koirien, valokuvauksen ja kirjojen maailmassa, sillä ne aihepiirit ovat itselleni tärkeitä. Päätin palkita ja nostaa esille koirablogeja sekä yhden valokuvablogin:

Niuniun nurkkaus - tässä blogissa seikkailee hurmaava paimensukuinen lapinkoira, jonka emäntä ottaa aivan ihania oivaltavia kuvia. Kuvien aiheena tietenkin Niuniu söpöliini itse ystävineen, mutta myös kauniita luontoaiheisia kuvia.

Turkistarha - on kiva blogi. Tässä blogissa ilostuttavat myös kauniit kuvat komeista koirista - Ciran siniset silmät <3 :). Sekä tykkään tosi paljon tämän blogin kirjoitustyylistä. Pohdiskelevaa, rohkeaa, humoristista ja kekseliästä samanaikaisesti.

Röllin sydän - nimisessä lämminhenkisessä blogissa seikkailee tietenkin Rölli, kaunis kermanvärinen lapinkoira. Tätä blogia seurailen myös mielenkiinnosta lappalaiskoiran touhuja kohtaan; kivoja kirjoituksia ja kuten edellisissä, tässäkin on mukavia kuvia.

Suomenlapinkoira Lumo -  on Wiiman siskon sivusto. Sitähän me tietenkin seurataan silmä kovana jotta tiedetään mitä siskon elämässä tapahtuu. Sekä tiettykin ihaillaan sisko-kullan kuvia!

Picture of the Day - on jotain ihan muuta kuin koiria. Valokuvaharrastajana haluan muistaa yhtä suosikkikuvablogia. Tässä blogissa on kauniita ja kekseliäitä kuvia aiheena kaikki mahdollinen maan ja taivaan väliltä. Blogi päivittyy päivittäin ja en voi kuin ihmetellä mistä Sirpa ammentaa aiheensa, jotka hän taiten tallentaa.


4 kommenttia:

 1. Voi kiitos. :) Täytyypä jossain vaiheessa pistää "vahinko kiertämään". (Psst. Rölli on väriltään kerma. :))

  VastaaPoista
 2. Heippa! Pahus, sekoitinko väritkin, ähh, taidan olla varsinainen noviisiharrastaja vielä. Korjaan heti tekstiin. Ja tuo kiertopalkinto - älä stressaa julkaisusta, julkaise jos jaksat ja haluat, mutta blogisi on joka tapauksessa tosi kiva :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kaunis täältäkin suuri! :) Mukava että meilläkin on lukijoita, jotka sitten tykkäävät ihan seurailla kuulumisia säännöllisesti! Se inspiroi jatkamaan blogin käyttöä :)

  VastaaPoista
 4. Voi kiitos maininnasta ja etenkin kauniista sanoistasi! <3

  VastaaPoista

Tulen hurrrjan iloiseksi kommentistasi! Terv Wiima