perjantai 28. maaliskuuta 2014

Peukutusta tottistellen

Jos olet kirjautunut Facebookiin, niin tiedät, että koko 'feissari' on tällä hetkellä täynnä 'yhteispuuhailuvideoita'. Siis videoita, joissa eläimen,lemmikin omistaja puuhaa jotain kivaa lemmikkinsä kanssa. Kyse lienee alunperin jostain hevospiireissä alkaneesta haasteleikistä, joka nyt on levinnyt sitten koirapiireihin ja mahdollisesti muihinkin otuksiin.

Tällainen haaste saatiin mekin Wiiman kanssa, ja vaikka yleensä en lähdekään mukaan kiertojuttuihin yms, niin tässä kun oli aiheena koirat (lemmikki), niin haksahdin tietty mukaan.

Ja tällainen filmi meillä sitten Wiiman kanssa syntyi. Wiima muistelee tässä vanhaa temppuaan tunnistaa sormiani - ja kyllähän typykkä aika hyvin jyvällä oli, joskin kerrattavaakin piisaa  =)

 

Nyttemmin on vähän temppujen opettelu jäänyt. Pitääkin taas vähän terästäytyä siinä, koska Wimppu 'temppuilusta' kovasti tykkää.


********

Ja vielä pari kuvaa (taas ) lenkin varrelta. Neljän kuvan kollaasissa alla ollaan puistossa harjoittelemassa vähän tottista. Onko muuten jollain vinkkiä miten saada Wiima istumaan seisonnasta kaukokäskyllä? Wiima siis kyllä istuu, mutta jos olen ensin jättänyt typykän kauemmas paikkaseisontaan, niin kun sanon että 'istu', lähtee Wiima ensin minua kohti ja istahtaa sitten vasta puolessa välissä matkaa =) Eipä silti että tuosta asiasta arjessa mitään haittaa olisi, ja vähän mukavan hassuakin se on, mutta jos nyt tahtoisi harjoitella tuon liikkeen ihan kuin se kuuluu tehdä, niin onko ehdotuksia?Ja tämä kuva ^ kuten nuo alemmatkin on otettu puisto-tottiksen jälkeen jatkuneella lenkillä, eri puolilla Paraista.


^ meille Paraisille tuli tuollainen ulkotreenauspiste (näkyy vähän Wiiman takana oikealla) keskuspuistoon. Se on kivaa! Mukavaa tehdä pari reisiliikettä kuin ohimennen kun tuolla päin liikkuu :)


See you later alligator =)


4 kommenttia:

 1. Ei siihen muuta kikkaa ole kuin opetella ensin lähietäisyydeltä ja sitten pikkuhiljaa lisätä välimatkaa. Siis se seisomasta istumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin Aliel se kai sitten varmaan vain on, eli ihan perusasioiden hiomista jälleen kerran :).
   Lähellä ollessaan Wiima kyllä menee seisonnasta istuntaan ilman välihaahuiluja. Mutta varmaan se on nyt sitten meillä sitä tasapainon hakemista, millä välimatkalla 'temppu' nyt toimii ja sitten sen matkan kasvatusta.

   Poista
 2. Mulla Okran kans noissa kaukokäskyissä toimii käsimerkit aika hyvin. Kai siinä on jokin ero, että kädellä näyttää, että pylly alas siellä missä nyt oot eikä missä sattuu ;D Tosin ei tuo meillä mitään 100% varmaa oo, mut eipä se haittaakaan ainakaan meillä, kun tarkoituksena ei oo mitään muuta ku tehä jotain mistä Okra tykkää :D Mulla tuohon istumiseen käsimerkki on semmoinen, että käsi nyrkissä ylös etuviistoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mullakin on kaukokäsky makuuasentoon, mutta istumiseen ei. En tiedä miksiköhän. Mutta kaipa se johtuu siitä, että on ollut yhtä helppoa huutaa käskysana :)
   Makuuasennon käsimerkki toimii etäältäkin hyvn, voisinkin kokeilla käsimerkin yhdistämistä tuohon istumisliikkeeseenkin =)
   Meillä on kuten teilläkin, Katja, semmosia tehdään mistä Wiima nauttii, eikä ole niin piiruntarkkaa, pääasia että on kivaa. Mutta on kiva olla vähän tällaisia aivojumppa-asioita lenkin varrella, niin saapi vähän haastetta Wiiman korvien väliinkin :-)
   Etenkin kun se itsekin tämmöisestä touhusta tykkää.

   Poista

Tulen hurrrjan iloiseksi kommentistasi! Terv Wiima