sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Ajanvietetemppuilua =)

Ohessa filminpätkä kun Wiiman kanssa harjoittelemme paria temppua. Ei mitään maailmoja vavisuttavaa, mutta pieniä juttuja, jotka pitävät arjen hauskana ja Wiimakin joutuu hieman vaivaamaan harmaita aivosolujaan - joskin niin minäkin :)
Ekana temppuna jalkojen välissä pujottelu ja toisena käsivarsirenkaan läpi hyppääminen.


Filmissä ei aluksi ollut musiikkia, mutta miten se onkaan niin noloa kuunnella itseään filmillä. Oma ääni ja puhetapa kuulostavat niin hassulta. Ja koiraa palkitessa ja innostaessa oma äänenkäyttö on vielä asteen pöljempää kuin yleensä (eikös vaan? :) ), niin päätinkin heittää filmille taustamusiikin.

Filmillä ekaksi nähtävä pujottelu on Wiimalle tutumpi juttu. Rally-tokossa on liikkeenä jalkojen ali kulkeminen, jonka olen Wiimalle aikoinaan opettanut. Nyt sain päähäni, että liikkeeseen olisi kiva saada vähän jatkumoakin, ja sitä filmillä harjoitellaan.
Tätä harjoitellessa voisi olla olisi hyvä käyttää etukäteen eteen sijoitettua etupalkkaa, koska Wiima silmäili jokaisen alituksen jälkeen, että vieläkö pujotellaan vai jokohan palkkakäteni mahdollisesti heilahtaisi. Etupalkan kera Neiti Koirasen ei tarvitsisi tähyillä ylös päin palkkatilannetta vaan voisi paremmin keskittyä itse hommaan :)

Toisena temppuna filmillä on käsivarsirenkaan läpi hyppääminen. Ja kuten meidän suorituksesta näkyy, niin ihan uusi juttu on kyseessä. Katsotaan onnistummeko loppukesästä jo esittämään filmin, jossa hypyllä olisi vähän korkeuttakin :)

Ja miksi me näitä harjoitellaan? Ihan vaan koska se on kivaa! :) Meillä on tuollainen hiekkakenttä tässä ihan lähellä ja minulla on usein tapana poiketa sinne Wiiman kanssa lenkin varrella; harjoitella hetken ajan mitä mieleen tulee ja jatkaa sitten pienen aivojumpan ja hauskanpidon jälkeen lenkkiä.

Tempukasta sunnuntai-iltaa :)
4 kommenttia:

 1. Kivasti sujuu! Haa, noinko sitä käsivarsilenkin läpi hyppäystä voisikin opetella! Ei ole tullut edes kokeiltua, kun en ole keksinyt, miten sitä voisi Niulle alkaa ohjeistaa. Pitääpä testailla, olisi hauska temppu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa, jos onnistuin antamaan inspiraatiota :)
   En kylläkään ollenkaan tiedä miten käsivarsirenkaan läpi hyppäämistä o i k e a s t i pitäisi harjoitella ja mitä vaihtoehtoja on, minä vaan kekkasin ihan simppelin lähtötavan; että jos on nami maassa, niin Wiima pyrkii sen luo vaikka joutuisi hyppäämään käsieni yli - ehkä siinä samassa juurtuisi tuo hyppykin sitten tempuksi asti :)

   Poista
 2. Kivoja juttuja taas! Teillä on niin paljon ja monenlaista touhua, että mieli pysyy virkeänä varmaan niin sinulla Wiima kuin emännälläsikin. Olet kyllä taitava ja ihastuttava koira!
  Mukavaa kesää toivotellen fanittajasi Annu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa ja kiitos viestistä 'Annu Anonyymi' :) !
   Parasta on kun ulkoilun määrä on koiran perheeseen tulon jälkeen noussut "satoja" prosentteja, ja sitten ulkoillessa on aina parasta seuraa silloinkin kun en saa isäntää houkuteltua liikkeelle :) Wiima on sellainen terveyspommi!
   Hyvää kesää ja kuulumisiin!

   Poista

Tulen hurrrjan iloiseksi kommentistasi! Terv Wiima