lauantai 6. maaliskuuta 2021

Hymy huulille - haaste 💛

En pääsääntöisesti reagoi erilaisiin some-haasteisiin, mutta tällä kertaa kun tulin haastetuksi, niin päätin toisin. Olen kirjoitellut tätä blogia jo yhdeksän vuoden ajan ja huomannut, miten blogialusta on hiljentynyt. Joitakin vuosia sitten vielä vuorovaikutteisuutta oli paljon enemmän.

Ymmärrän hyvin, mistä asia johtuu - nettiä käytetään yhä useammin kännykällä, jolloin kommentointi voi olla vaikeampaa ja lisäksi blogimaailma "kilpailee" (huono sana - on "vaihtoehtoinen" olisi parempi) muiden uudempien alustojen kuten esimerkiksi instagramin kanssa.

Itse seuraan eniten erilaisia koirablogeja, sekä lisäksi tulee luettua ruoka- ja leivontablogejakin - en ole mikään taituri keittiössä, mutta haluaisin olla, ja blogeista olen löytänyt kivoja ruokaideoita. Minulla on tapana jättää pieni viesti käynnistäni ja kommentoida postauksen asiaa tai blogin muuta sisältöä, koska tiedän, että vaikka itsekin kirjoitan blogia lähinnä itseäni varten muistiinpanoiksi, niin jätetty tervehdys ilostuttaa aina😊.

Haaste tuli Jasukuvaa -blogista ja tässä vielä linkki itse haasteeseen:

https://jasukuvaa.blogspot.com/2021/02/hymy-huulille-haaste.html


Ja haaste kaikessa yksinkertaisuudessaan, ilon kautta:

- kopioitu haastajan alkuperäispostauksesta

"Hymy huulille -haasteen idea on kommentoida muiden bloggaajien postauksia tai kehua blogia.

Kommentoin muiden blogeja, koska se parhaimmassa tapauksessa piristää toisen päivää kun saa positiivisen kommentin! ☀️

Heräsi kysymys, miksi teemme sitä niin vähän? Voisimmeko tehdä sitä useammin? Hyvin harva kommentoi minunkaan blogiini vaikka lukijoita on jonkin verran, miksi? Eikö jaksa vai eikö ole mitään sanottavaa? 

Siksi haastankin juuri sinut kommentoimaan muiden blogeihin jotain positiivista tai muuta kivaa sanottavaa, pieni vaiva mutta iso merkitys! 💛 Voit aloittaa vaikka heti! 😉"



8 kommenttia:

  1. Viimeeksi, kun yritin tähän kommentoida, niin tuli joku error-laatikko... :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voihan. Olisiko ollut vain jotain hetkellistä. Tekniikka on kivaa kun se toimii :). Olitpa sinnikäs kun tulit uudelleen 🥰.

      Poista
    2. Näköjään oli hetkellinen vika, mutta huonoa tuuria, että juuri tässä kommentointihaastepäivityksessä sattui. :D
      Mutta kuten olin sanomassa: tykkään blogistasi! :)

      Poista
    3. Se oli varmaan se kuuluisa Murphy :D. Kiitos, mukavaa, että tykkäät lukea näitä hölötyksiäni, sinulla myös kiva blogi, yhdistelmä arkea, harrastuksia ja huumoria - se kombo toimii!

      Poista
  2. Erittäin hyvä haaste! Blogeja tulee luettua paljon enemmän, kuin mitä jaksaa kommentoida. Ei siihen kommenttiin mene kuin pieni hetki, ja se on kiva palaute bloggaajalle.

    Hieno poseeraus kuvassa. Suomen seuraava huippumalli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, se on just niin, että ei se niin kauhean kauan vie, että pienen kommentin jättää.
      Itse pyrin niin tekemään, mutta kuten sanoit, välillä tulee kahlattua läpi enemmän blogeja, kuin mihin jaksaa kirjoitella, kun eihän se tietty pidä olla itsetarkoitus, vaan itsellekin kiva asia :).

      Hän on huippumalli, sinä sen sanoit. Hän asettuu poseeraamaan vaikka kuvaisin kiveä tai saattaa huomaamattani hiipiä kameran eteen, jos kuvaan toiseen suuntaan :D

      Poista
  3. Aloitin blogin pidon nyt helmikuussa, kun aloin pelätä rasittavani facebook-kavereita pitkillä postauksilla. Oli kiinnostavaa kuulla, että täälläkin on hiljaisempaa nykyisin kuin ennen. Tässähän on Facebookin verrattuna se ero, että helposti annettavat tykkäykset puuttuvat. Blogin pito voikin olla yllättävän yksinäistä! <
    (Oman blogini nimi on Pilkkeitä Pilpalasta, jos joku haluaisi käydä lukaisemassa ja kenties jopa ilahduttamassa kommentilla!)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogialusta on huomattavasti hiljaisempi nykyisin kuin vain jokunen vuosi sitten. Toisaalta arvelen, että asia riippuu myös blogin teemasta - itse kirjoittelen pääasiassa koira-arjestani ja tämän teeman ympärillä kirjoittelu on siirtynyt pitkälti Instagramiin. Mutta vaikkapa elämäntapablogien kohdalla tilanne on varmasti aivan toinen, uskon, että sisältö vaikuttaa.

      Toisaalta tämä blogi on itselleni sellainen päiväkirja, asioiden muistiin merkitsemistä. Iloitsen kovasti jokaisesta kommentista, mutta ne eivät ole kirjoitushalulleni välttämättömiä.

      Minäpä käyn kurkistamassa blogiasi :), mukavaa kevättä!

      Poista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku