torstai 14. maaliskuuta 2013

Iso tyttö jo tuo Wiima

Tulipa taas tehtyä typykälle pienet punnitukset ja säkäkorkeuden mittaukset. Viimeksi joulukuussa kun mittasimme niin säkäkorkeus oli 47 senttiä, kuten se oli ollut sama jo lokakuisessakin mittauksessa, ja niin kuvittelimme että Wiima olisi säkäkorkeutensa puolesta ollut jo valmis.

Mutta yllätykseksemme pimu oli venyttänyt vielä piirun päälle ja epätieteellinen mittauksemme
(= kirja säkän päällä ja mittanauhalla kirjan reunasta, kova lattia) antoi tulokseksi 48,5 senttiä!
Wiima on siis lapinkoiraksi kookas narttu, mutta kookas on kyllä Wiiman äitikin Dixi (Villi-Joikhu Super-Säpinä, kuvalinkki). Toisaalta Wiima kyllä oli toinen pentueen kahdesta pienimmästä nartusta, että lieneekö sitten vain kasvanut sisaruksensa kiinni, taikka sitten sisarukset ovat vielä isompia :)

Ja paino. Vaaka pysähtyi tänään lukemaan 15,7 kiloa. Saattaapi olla että nousee normaalioloissa tuonne plus 16 kg:aan, sillä nyt on takana äskettäin päättynyt valeraskausaika, jolloin Wiima vähensi syömisiään.

Että hyvin pyyhkii kokorintamallakin. Päivitin samalla tiedot myös Wiiman ns. painosivulle:
4 kommenttia:

 1. Iso tyttö on myös isosti kaunis :)

  VastaaPoista
 2. Heipparallaa Sirpa ja kiitos mukavasta kommentista :)
  Wiima on meidänkin mielestä maailman kaunein koiruli, mutta myönnettäköön että aavistuksen on puolueellinen mielipide :D

  VastaaPoista
 3. Lumon säkäkorkeus on jo noin 50cm ja painoa löytyy noin 18kg. On tosin hiukan laihtunut, kun ei ruoka enään meinaa maistua. Lumollekkin on varmaan tulossa valeraskaus oireita...
  Terkkuja kauniille Wiima siskolle!

  VastaaPoista
 4. Heipparallaa siskoseni! Kiitos terveisistä. Pian tapaammekin, katselmuksessa, kivaa!
  Lumo taitaa olla äitimuorin mitoissa. Kiva nähdä sisaruksia huhtikuussa jos moni olisi tulossa, että onko yhtä kookasta sakkia.

  Toivottavasti Lumon valeraskaus menee yhtä helposti kuin Wiiman, vähän omituinen pimu oli mutta jos ne valeraskaudet näin helppoja jatkossakin on, niin kaikki hyvin :)

  VastaaPoista

Tulen hurrrjan iloiseksi kommentistasi! Terv Wiima