torstai 22. heinäkuuta 2021

Komea eno, kaunis sisko ja hieno Tihku!

Teimme pienen road tripin, jonka yksi varikkopysähdys oli Seinäjoella Tihkun kasvattajan Minnan luona (kennel Erimoone, suomenlapinkoira, paimensukuislinja). Olipa kiva nähdä sukulaiskoiria ja odotimme myös kiinnostuneina, miten tapaaminen nyt vähän isompana sujuisi.

Kun pihaan ajettiin Minna seisoikin jo pihalla. Tihkun nenään tulvi selvästi tuttujen koirien tuoksuja, kun niin kiinnostuneena se uppoutui hajumaailmaan talon portailla. Kunnes yhtäkkiä hoksasi kuka onkaan se kolmas ihminen pihalla minun ja isännän lisäksi, ja Tihku syöksyi lentäen pussailemaan elämänsä ensimmäistä ihmistä, selvästi oli muistijälki olemassa!

Tihkun sisko Pulma (Erimoone Luonnonlahja) jäi kasvattajansa luokse asumaan, ja Pulma-neitonen päästettiin ensin Tihkua tapaamaan. Yhteinen sävel löytyi heti ja sisarukset juoksivat pitkin pihaa, välillä toinen edessä ja välillä toinen, ja sitten väilllä harrastettiin Tihkun lempilajia, pystypainia 😀!

Tihku ja sisarensa Pulma (Erimoone Luonnonlahja)
Kuva: Minna Rinne, Erimoone

Tihku ja Pulma edelleen, tämä kuva omasta kännykästäni kun hosuin itsekin vierellä :).
Pulmalla on just oikeat emännän elkeet kun on tassunsa tuohon Tihkun eteen laittanut "Äläs rasavilli mene nyt!"

Myös isoäiti, mummokoira Varma (Nereaneidon Taikausva) tuli katsomaan mitä lapsikatras puuhaa. Silmiään siristellen taitaa päivitellä nykyajan nuorisoa!
Tihkun äitiä emme nyt tavanneet, hän ei asu kasvattajansa kotona.



Yllä pari kuvaa Tihkun erikoislajista, pystypainista, joka näytti olevan Pulmallakin hallussa.
Kuvat on poimittu videonpätkästä.


Helteinen päivä, välillä piti hörppiä vettä.

Sitten pääsi ulos Tihkua treffaamaan myös hänen enonsa Velho. Siinä kävi niin, että Tihkusta tuli hetkessä Velhon fani, mutta Velho ei oikein pienestä rasavillista osannut innostua, vaan pöhisi pysymään kauempana.
Tihku oli kuitenkin päättänyt valloittaa idolinsa sydämen, ja pomppi ja kieppui Velhon edessä ja alla, mutta niin hyvää koirakieltä puhuen, että Velhokin kesti tilanteen rumemmin sanomatta. 

Tihku ja enonsa Velho (Erimoone Työvoitto). Komeita poikia 💙💙!
Oli täydellisen sopivaa, että Tihkusta tuli juuri Velhon fani, sillä Tihku on muistuttanut enoaan kovasti pienestä lähtien, ja kasvattajansa kertoo, että sai nimensäkin Velhon eli Työvoiton mukaan - Työvoiton lookalike on tietenkin Läpimurto, eli meidän Tihku.
Kuva: Minna Rinne, Erimoone


Vielä asettui Tihku valokuvamalliksi yksinäänkin ja tällaisia hienoja kuvia hänestä tuli. Iloisen näköinen veijari, ja rakennekin lupailee hyvää - nyt siis 8 kk.

Kuva: Minna Rinne, Erimoone

Kuva: Minna Rinne, Erimoone

Kuva: Minna Rinne, Erimoone


Sellainen oli se tapaaminen. Iso kiitos Minnalle hienoista kuvista ja oli ihan superkivaa, että saimme poiketa tervehtimässä teitä kaikkia! Olispa kiva kun asuisitte lähempänä!





2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia!❤️

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, sitä mieltä itsekin olen, joskin olen hieman puolueellinen :)

   Poista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku