sunnuntai 5. kesäkuuta 2022

Arvonnassa onnisti - herkkua pukkaa

Osallistuin instagramissa arvontaan jokin aika sitten. Niitähän pyörii paljonkin siellä eri profiileissa, mutta kun osallistujiakin on yleensä paljon, niin eipä niistä ole kauhesti voittoja tullut. Tilanne kuitenkin korjaantui kun yhdessä arvonnassa oli palkkiona Pala Petfoofin nameja ja ruokaa, ja minä olin toinen voittajista. Ei hullumpi voitto!

Tämä ei muten ole maksettu mainos vaan ihan tarina onnistumisestamme ja suositus siinä mielessä, että Palan herkut on maistuneet meidän molemmille koirille. Wiiman kohdalla se ei ole yllätys, mutta nirsompi Tihkukin pitää niitä maistuvina. 

Voittolaatikko tupsahtikin sitten nopeasti kotiin, ihan muutamassa päivässä ja siellä oli enemmän pusseja kuin olin uskaltanut odottaakaan - niin treeninameja kuin sitten Pala Petfoodsin koiranruokaakin.
Yleensä kokkailen namit itse, etenkin näin treenikautena kun iso osa koiran ruuasta koostuu juurikin nameista. PalaPetin herkut ja ruoka ovat ilmakuivatettua tuorelihaa, joten ne sopivat tarkoitukseen erinomaisesti. Niinpä onkin ollut helppoa nyt kun jos ei ehdi kokkailla, niin on ollut pusseja joista heittää namipalkat taskun pohjalle.    ... Rehellisyyden nimissä, kyllä taskuni pohjalle päätyy myös peruskamaa, eli lihapullaa ja nakkia, mutta vähemmän kuitenkin - yritän hoitaa homman terveellisesti.

PalaPetin ruokakin on Wiiman ja Tihkun mielestä ollut maistuvaa, mutta kun en aio siihen koirien ruokinnassa siirtyä, niin olen tarjoillut sitä osana koirien omaa ruokaa, siinä sivussa. Sen verran suolainen on PalaPetfoodin ruuan hinta, että pysyttelen nykyisissä ja myös sopivaksi osoittautuneissa ruuissa.

Nameja sen sijaan ihan varmasti tilaan joskus uudelleenkin. Ellen taas voita :).


6 kommenttia:

 1. Kiva yllätys tuollainen herkkulaatikko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, todellakin! Parhaasta päästä voittoja heti sen loton päävoiton jälkeen :)

   Poista
 2. Oih, nyt riittää hetkeksi herkkuja! Kiva kun välillä onni suosiii=)

  VastaaPoista
 3. Nyt osui voitto-onni hyvässä kohdin kohdalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ihan paras - noita koiranameja kun koiraperheessä menee :) !

   Poista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku