sunnuntai 19. kesäkuuta 2022

Wiiman kesäkampaus ja mökkireissu

Wiima kävi taas kauneussalongissa hakemassa itselleen kesäkampauksen. Nyt jo kolmatta kesää kiikutin Wiiman trimmaajalle, jossa hän sai pesun, niin, että alusvillatkin helpommin irtoavat, sekä turkki saksittiin ihan lyhyeksi. Kaikki liehukkeet pois jaloista ja takamuksesta - paitsi häntä sai jäädä entiselleen liehumaan :) .Kuva on otettu heti kotiuduttuamme. Turkki on vielä pesun jäljiltä pörhöllään, mutta nyt kirjottaessani jo laskeutunut ja Wiima näyttää taas oikein näpsäkältä ja vähän pennulta!Kyllä kelpaa pikkuveljenkin kanssa nyt riekkua kun on vilpoisempaa!


Teimme myös pikapyrähdyksen mökille alkuviikosta. Rantaan tuuli aika kovin ja kylmästi, mutta ylempänä puiden suojassa oli lämpimämpää ja toisella puolella saarta melkein helle. 
Aika meni melko pitkälti mökin kuntoon laittoon ja ihmettelyyn, sekä tein pitkän lenkin saaren ympäri - tai ei sitä matkaa nyt niin pitkälti saaressa kerry, peruslenkkini jonka saaressa usein kierrän, on noin 5 km, mutta tuli pysähdeltyä rannoilla ja muissa paikoissa, joten aikaa saimme kulumaan tuplasti.

Niin hassusti kävi, että Wiima, joka juuri oli ollut turkkihoidossa ja turkki oikein houkutteli halimaan, alkoikin tuoksua pilaantuneelle silakalle pian mökille saapumisemme jälkeen!
Neiti oli jostain löytänyt paremmat "tuoksut" ja tehnyt pari kierähdystä!

Tihkun riemurallit 

Vähän jännäsin, miten Tihku pysyy aidattomassa mökin pihassa nyt tämän ikäisenä, mutta hyvin sujui ainakin tällä kertaa. 
Wiiman voi jättää pihalle yksikseenkin, mutta Tihku on narussa, jos itse olemme sisällä - tai sitten hän kylläkin yleensä haluaa mukaan sinne, missä ihmisetkin ovat :).   .. ja niin kyllä Wiimakin.


Eka lomaviikko takana. Vielä tämä viikonloppu ja maanantaina palataan taas sorvin ääreen. Ihanaa tietää, että lomaa on vielä kosolti jäljellä ja onhan sitä kesää myös arkenakin, illat ovat valoisia!

2 kommenttia:

 1. Mä oon ollut niin loman tarpeessa, että soisi neljän viikon ja yhden päivän sijaan olevan tuplat, mutta sillä mennään, mitä on saatu. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla vähän sama juttu. Olen ollut tänä keväänä jotenkin enemmän väsynyt kuin yleensä ja odotan kanssa vähän pidempiä vapaita.
   Ja mielellään ottaisin ne myös tuplana - eritoten kun tänä kesänä päätin pätkiä lomani useampaan pätkään :D.

   Poista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku