perjantai 8. helmikuuta 2013

Sydämellinen blogipalkinto...

...ja Sydämellinen Kiitos! Nimittäin Saivalle ja emännälleen blogini muistamisesta. Tällaisen kauniin sydämen halusivat Wiiman blogille antaa ja sehän lämmittää kovasti kirjurin sydäntä.
Bloggailu on meikäläiselle verraten uusi juttu, alkanut vasta 'koirailun' merkeissä viime kesänä ja minusta on ollut kivaa huomata, miten täällä muodostuikin tällainen pieni virtuaaliyhteisö saman asian äärelle, kuten tässä meitä yhdistävän koiraharrastuksen ympärille :)


Tunnustuksen sääntöihin kuuluu, että seuraavaksi pitäisi valita viisi ihanaa blogia joita seuraamme, sellaisia blogeja, joilla on alle 200 lukijaa - ja toivoa että he toimittavat tunnustuksen eteenpäin.

Luulen kuitenkin, etten tällä kertaa laitakaan yhtä blogia toisen edelle vaan kaikki oikeaan laitaan linkittämäni blogit ovat kivoja blogeja joita säännöllisesti seuraan. Ja moneen muuhunkin kivaan blogiin olen täällä 'blogistaniassa' törmännyt :)

Lukijamme, poimi kuva mukaasi tästä, jos sinulla on mielessäsi jokin erityinen blogi tai useampia, jolle haluaisit tunnustuksen antaa - sydämen saaja ilahtuu varmasti, ole hyvä :)
1 kommentti:

Tulen hurrrjan iloiseksi kommentistasi! Terv Wiima