sunnuntai 28. lokakuuta 2012

LuntaLuntajaLunta

Paraisten Keskuspuisto on saanut lumihunnun ja sitä kävimme Wiiman (nyt muuten 6 kk !!)
kanssa ihastelemassa:

Tästä kuvasta näkee että 6 kk ikäinen Wiimakin tietää mitä tarkoittaa kun sanotaan "Paikka", siinä se istua kököttää siirryttyäni hieman etäämmälle kuvaamaan! Ennen pyyntöä kuitenkin yleensä tsekkaan häiriötekijät sillä jos nurkan takaa tulisi koirakko, niin näkisin mahdollisesti vain Wiiman hännänpään vilahtavan - koulutuskentällä tuo kyllä sujuu toisen koiran lähelläkin, mutta "oikeassa elämässä" maltti luultavimmin vielä pettäisi  :)


 

Tuo huvittavan kiinteä tuijotus johtuu siitä että Wiiman jokainen lihas on jännittynyt syöksähtämään kohta kuvan jälkeen heittämäni lumipallon perään! :)
Tästä kuvasta tuli mielestäni varsin onnistunut joten olkoon se Wiiman virallinen ½-vuotiskuva. Nimittäin tänä lumisena viikonloppuna Wimpun plakkarissa on 6 kk ja yksi viikko päälle! 
Onnea ihanalle typykälle toivoo kotiväki! <3 :)3 kommenttia:

  1. Kiitos :) Välillä vaan on haasteellista kuvata vaaleaa koiraa vaaleassa maisemassa, kun ei aina näe koko koiraa :D Kauniita kuvia sinullakin söpöstä koirulista :)

    VastaaPoista
  2. Hei! Kiitos viestistä! Lumea vasten kuvaaminen on vaikeaa. Arvaan että sinun kaunis 'soopelisi' helposti hukkuu lumeen, minulla taas on ongelma että Wiima on musta plätti valkeassa lumessa. Taitolaji tuo valokuvaaminen :)

    VastaaPoista
  3. Ooh! Osaapas olla kauniita kuvia! Tuo kontrasti syksyisen väristen puiden ja lumen kanssa on niin veikeä :)

    VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku