tiistai 30. lokakuuta 2012

Painopäivitys, 6 kk

Wiima täytti 6 kuukautta viikko sitten ja sen kunniaksi punnitsimme pimun sekä mittasimme säkäkorkeuden. Enkä ollut uskoa mittanauhaani ja pyysin vielä isäntääkin varmistelemaan:
Wiiman säkäkorkeus olisi nyt mittauksemme mukaan 47 senttiä! (varsin epätieteellinen mittaustapa, joten 46-47 sentin huitteissa ainakin huidellaan).
Eli Wiima keikkuisi siten suurin piirtein suomenlapinkoiranarttujen säkäkorkeusasteikon ylärajoilla. 
Jännä nähdä miten paljon lisäsenttejä se ehtii keräämään ennen ekoja juoksuja.
Painoa sillä on nyt 14,1 kg.

Tuo säkäkorkeus oli todellinen hassu yllätys, siis se että mittaa oli niin paljon, olen nimittäin itse ajatellut ja luullut että meidän Wiima olisi suhteellisen Pieni lapinkoira. Se tuntuu niin pieneltä tirriäiseltä ja Oho, sitten yllättäen osoittautuikin amazoniksi :D

Strategiset mitat on päivitetty myös Wiiman painosivulle, jossa kehitys on nähtävissä:
 

3 kommenttia:

 1. Kunnioitettavan korkea tyttö!

  Mustakin tuntuu, että Lupu on aika pieni, vaikka korkea siitäkin on selvästi tulossa (jos siis edellinen mittaukseni meni yhtään oikein). Kai sitä vaan on tottunut isompiin koiriin, niin ei osaa suhteuttaa tällaisen keskikokoisen koiran kokoa oikein.

  VastaaPoista
 2. Iso & kaunis tyttö ♥

  Aika menee ihan hirveää vauhtia, sillä meidän Mauri täyttää maanantaina jo 7kk! Hyvänen aika, mihin se aika juoksee?! Aina kamala kiire sillä johonkin.. :)

  VastaaPoista
 3. Jenna; ehkä tuossa onkin vastaus - Wiima tuntuu niin pieneltä, mutta kun ei ole muita lappalaisia lähellä niin sitä tulee tietämättään verranneeksi tuttuihin koiriin, labbiksiin ym ja nehän ovat tietty paljon isompia. Kätevä koko näissä lappalaisissa, että vaikka ovat "muka-isoja", niin ovat silti kätevän pieniä =D

  Marika; ajankulua itsekin päivittelen. Löysin itseni eräänä iltana jokin aika sitten katselemassa kesäkuvia, eli Wiiman pentukuvia, ja ihmettelin että tuollainen lelukoiran näköinen veitikkako Wiima vielä kesällä oli :)

  VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku