torstai 15. marraskuuta 2012

Silmätulehdusta ja painotietoja (6,5 kk)

Wiima on saanut elämänsä ekan lääkityksen runsaan puolen vuoden iässään. Sen silmä punoitti ja  hieman vuosi. Vuoto oli aluksi vesimäistä ja koitimme hoitaa sitä pyyhkimällä silmää vedellä, mutta kun vuoto muutti muotoaan paksummaksi niin eläinlääkäriinhän sitä oli mentävä.

Silmätulehdus -vihulainenhan siellä oli ja silmäsalvaa lääkitykseksi määrättiin. Kahden viikon kuuri muuten, aamuin illoin, pitkä aika! Hieman jännäsin mitä se Wiima tykkää kun aletaan silmää  lääketuubilla sohia, mutta hänpä istui paikallaan kauniisti kuin patsas.
Vieressä odottavista palkintoherkuista saattoi olla hyötyä :)

Samalla tuli pimu punnittua eläinlääkärin vaa'alla ja viisari nousi 15,1 kiloon. Lääkärin kommentti Wiiman mitoista oli että pimulla on "erinomaiset strategiset mitat; hieman hoikahko, ei haittaisi vaikka vähän tulisi lisäpehmustetta kylkiin, mutta pentuna hoikkuus on hyvästä - nivelet ja kasvavat luut säästyvät". Hyvä tietää - sitä kun tulee aina kokemattomuuttaan itse ihmetelleeksi, että onkos tässä tullut ruokittua koiraansa liikaa vai liian vähän vai kenties - kuten osoittautui - juuri sopivasti. :)


Niin ja PS, meidän Wimppukin löytyy nykyisin Lappalaiskoiragalleriasta Linkki
Lappalaiskoiragalleria, pääsivulle Linkki

2 kommenttia:

  1. Hyvä Wiima, hieno tyttö kun noin kauniisti osaa ottaa lääkityksenä! :)

    VastaaPoista
  2. Spämmäilen nyt oikein urakalla, mutta blogistani löytyy jotakin sinulle. :)

    VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku