sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Syyssäässä

Viikonloppu on sujunut ulkoilun merkeissä. Lauantaina Turun Ruissalossa (ohitus-)kursseilla ja tänään sunnuntaina täällä kotipitäjässä. Vettäkin on tihkutellut, vaikka välillä poutaakin - eli hyvin syksyiset kelit. Mutta märkyys se ei paljoa haittaa - minua säänkestävää ainakaan, eikä ihmislaumalaisianikaan jos vaan hoksaavat vetää oikeat kamppeet niskaan.

Matte päivitteli Kuka Minä Olen- sivua, jos haluat käydä kurkkaamassa. Taisi sinne kirjailla että millainen minä tylleröinen oikein olen :)

Alla muutama tänään lenkin varrelta napattu kuva - aika hämärää on aamusta iltaan, joten kuvatkin ovat vähän tuollaisia hämäriä ja pimeitä vaikka kohde itse onkin erityisen välkky ja fiksu :)

Wiima 7 kuukautta
Tässä haassa näimme lampaita jokin aika sitten ja kävimme katsomassa josko ne olisivat paikalla vielä. Wiima tutki tilanteen erityisen tarkkaan nousemalla portille kurkistelemaan - taisi hajut olla jäljellä - mutta lampaista emme jälkeäkään enää valitettavasti nähneet. Olivat kai siirtyneet talvimajoitukseen.

***

Ja vielä yksi, kotiinpaluun jälkeen Wiima pääsi Hussen olkapäälle ja
silloin piti vielä ikuistaa typykän kaunis ilme:

7 kommenttia:

 1. Voi Wiima sinä olet kyllä aina yhtä kaunis olipa sää mikä tahansa!

  VastaaPoista
 2. Niin ja senhän unohdin kokonaan mainita, että tykkään kovasti otsikostanne "Syyssäässä".
  Haluaisin ajatella, että säässä ei ole vain sää-sanan taivutusmuoto, vaan ihan itsenäinen sanansa. Mitä ikinä se sitten tarkoittaisikin, niin se ainakin kuulostaisi tosi kivalta. :) <3

  VastaaPoista
 3. Hei Sirpa, kivoja kommentteja. Ja tosi hauskaa kun kiinnitit huomiota otsikkoon, sillä itsekin makustelin sanan hauskaa "suutuntumaa" sitä kirjoittaessani. Veit ajatuksen vielä pitemmälle sanomalla että kyseessä ei välttämättä olisikaa vain sää- sanan taivutusmuoto. Mitä enemmän ajattelen asiaa, niin olen taipuvainen ajattelemaan samoin. Olisiko se jonkinlainen tunnetila - ja eikä ollenkaan ikävä, vaan sellainen iloinen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sehän se tietty onkin, sellainen kepeän hilpeä hurmostila!! Ja sitten kun se oikein ihanasti iskee, niin sitä on ihan säässässä! :)

   Poista
 4. Voi, kun olet kaunis. Minulla olikin pikkuisen taukoa ja nyt oli taas niin kiva lukea kuulumisiasi. Huomaan, että kovasti olet taas edistynyt opinnoissasikin. Terv. Ihailijasi Annu

  VastaaPoista
 5. Annulille terveisiä ja kiitos mukavasta viestistä :)

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia, harmaudesta huolimatta ovat mielestäni onnistuneita! :) Tuossa ylimmässä Wiiman ilme on kohtuullisen huvittava, mitähän lienee mielessä...

  VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku