sunnuntai 30. joulukuuta 2012

Lykken ja Wiiman tärskyt

Täkäläisillä joulumarkkinoilla joitakin viikkoja sitten tapasimme toisen lapinkoiran, Lykken.
Lykke eli Riihisillan Kingon Kuningatar.
Samanikäisillä tytöillä synkkasi leikki markkinoilla niin mukavasti että päätimme Lykken kotiväen kanssa tehdä tärskyt tapaamisen merkeissä, niin että hauvat saisivat melskata oikein sielunsa kyllyydestä.

Tänään se päivä sitten koitti ja piipahdimme morjestamassa uutta tuttavuuttamme. Alla tyttöjen leikistä muutama kuva. Keli ei suosinut kuvaamista sitten ollenkaan - hämärää ja harmaata. Nostin keinotekoisesti kuvien valaistustasoa hieman, se aiheutti lumen osittaisen "palamisen", mutta kohteet näkyvät paremmin ja halusin että kuvista kuitenkin erottaisi ketkä ovat pääosassa.

Lykkellä oli hauska tapa hyppelehtiä, sen kaikki neljä jalkaa olivat ilmassa vähän väliä. Ja välillä Lykke hyppeli Wiiman pään yli toiselle puolelle pumps vaan ja Wiiman naamasta näki sen ihmettelevän miten tuo tyyppi voi olla nyt siinä kun juuri äsken se oli tuossa :)

Wiiman leikki taas oli vähän erilaista kuin aikaisemmin. Se oli ikään kuin hieman totisempi, paineli kyllä menemään ja leikki ja riehui, mutta ei ihan samanlaisella pentumaisella höpöriemulla kuin yleensä. Jännä jatkossa nähdä liittyikö se menossa oleviin juoksuihin, jolloin se on muutenkin ollut vähän vaisumpi vai olisiko se 'mukamas' jotenkin aikuistunut  :)

Ja tämä juttu on mainiota lopettaa ihaniin lappalaismallisiin pussihousuihin, kuten yllä kuvassa - 
mutta alla vielä kuva joulua viettävästä Wiimasta :)


6 kommenttia:

 1. Ihania leikkikuvia!
  Tuo kolmas kuva, jossa juostaan kieli ulkona, on tosi hauska!

  VastaaPoista
 2. Näpsäkän näköinen lapinkoiratyttö löytyi täältä. :) Kaveruksilla on ollut selvästi hauskaa lumisissa leikeissään!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Sirpa! Vauhtia kyllä piisasi, mutta kuvausolosuhteet eivät olleet puolellani - hämärää ja vikkelääkin vikkelämpiä koiria :)

  VastaaPoista
 4. Hei wind-up toy, tosi kivaa kun löysit sivuilleni! Teen lähipäivinä vastavierailun :) Ja juu, nämä lapinkoirat ne on tämmöisiä näpsäköitä :D

  VastaaPoista
 5. Kylläpäs onkin tytöillä ollut hauskaa! :) Mukavaa, että löytyi sopiva leikkikaveri läheltä, on nuo lapinkoirien keskinäiset leikit kuitenkin niin erilaisia kun vertaa muiden rotujen leikkeihin.

  VastaaPoista
 6. Roliga foton! O Gott nytt år åt er!:-D

  VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku