sunnuntai 13. syyskuuta 2015

Wiima veneajelulla ja valokuvamallina

Viime aikoina en ole oikein ehtinyt päivitellä Wiiman sivuja, vaikka kerrottavaakin on kyllä kertynyt, mutta niistä myöhemmin.

Tässä kuitenkin yksi matkakertomus ja hassu sattumus, kun kuvailin Wiimaa veneen takapenkillä elokuun loppupuolella. Wiima näytti niin sievältä siinä penkillä kököttäessään - taustallaan liehuva Suomen lippu ja kaunis saarimaisema - että päätin ottaa typykästä kuvan :)

Tähtäsin ja painoin laukaisinta - ja juuri sillä hetkellä Wiima päätti alkaa irvailemaan ja tällainen näky ilmestyi kameran näytölle:


Oikein hätkähdin nähdessäni tuon hurjan näköisen otuksen, joka ei ollenkaan muistuttanut kiltinnäköistä Wiimaani :)  Enemmän oli yhdennäköisyyttä Ice Age-elokuvista tutun oravan kanssa, vai mitä mieltä olet?

Mutta kyllä neiti onneksi suostui sitten poseeraamaan hieman asiallisemminkin minulle:

Tällä veneajelulla olimme matkalla mökiltä Nauvon pääsaarelle ostoksille ja syömään. 


Välillä mentiin vähän lujempaakin, kuten ilmeestä näkyy :)
Tämä veneen kokassa oleva tähyäjän paikka on Wiiman lempipaikka veneessä ja siinä se istua kököttää, ellei sitä siitä muualle komenneta (kuten alussa olevissa kuvissa on tapahtunut :) ).

 "Ohoi Kapu, Nauvon vierasvenesatama näkyvissä!"

Ravintolaksi valikoitui ravintolalaiva Najaden, joka tarjoaa ehkä lähiseudun parhaat pizzat. Tällainen nassu kurkki pizzariassa ravintolapöydän alta:


 Onhan se ehkä koiralle vähän epäreilua tuollainen ihmisravintolassa käynti, kun pöydän alle leijuu tällaisten herkkujen vastustamattomia tuoksuja. Mutta yritimme parhaamme mukaan korvata asiaa Wiimalle sitten myöhemmin paijauksen ja kepinheiton muodossa =)
 Ja taas ollaan takaisin mökkilaiturilla. Semmoinen reissu se oli. Kiitos kyydistä!

(Kuvat on otettu pokkarilla ja jokin "papukaija-asetus" päällä, siitä nuo riemunkirjavat värit. Mutta ne olivatkin silmääni tällä kertaa jotenkin hauskat, niin enpä ryhtynyt väritasapainoa jälkikäteen korjailemaan. Koittakaa kestää :) )5 kommenttia:

 1. Pokkarilla tulee ihan tarpeeksi hyviä kuvia Järkkärilla kuvaaminen veneessä voi olla liian haasteellista, ainakin minulle olisi. Sitäpaitsi en edes jaksa kuvata järkkäreillä vaikka niitä talosta löytyisi vaikka kuinka ja paljon.(miäheni kuvaa osittain työkseen)

  Minun kamerani on pikkuinen Nikon, pikkuisella zoomilla. Se mahtuu taskuun ja se onkin ainoa kamera jota käytän.

  Ihanat pizzat ja varmaan tuoksu kaiveli Wiimankin nenua. Terkut Ossilasta. Ei voi sanoa, että kesä se jatkuu, mutta lämmintä on ollut:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, samaa mieltä. Paras kamera on aina se, joka on mukana - usein se on tuo surkea kännykkäkin, koska se on lähes aina mukana.
   Mutta koitin vain selitellä noita hurjia sirkusvärejä, joita kuvissa on ja joita en viitsinyt korjailla, kun ne oli oikeastaan aika hauskat =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Veneily on kyllä ihan kivaa, mutta kausi alkaa olla tältä erää ohi.
   Hankkiutukaapa ensi kesänä tänne saaristoon :) Täällä pääsee merelle yhteysaluksillakin, jos veneen hankinta omaan arkeen on turhaa.

   Poista
 3. Kieltämättä yhdennäköisyyttä on havaittavissa! :D

  Nauvon vesihän näyttää ihan välimerellisen sinivihreältä, ihan kuin etelästä kuvattu! Ja kelikin näyttää mukavan aurinkoiselta. Saataispa nauttia auringosta vielä syksylläkin :)

  VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku