sunnuntai 7. huhtikuuta 2019

Kaunis huhtikuun ilta

Eilen iltalenkillä käveltiin rantaan kattelemaan jäätilannetta. Ja kyllä, avovesiä on jo näkyvillä, vaikkakin lahdenpoukamat ovat vielä jäässä.

Sattui sopivasti kivat auringonlaskun värit taustalle ja kaikki muukin kohdilleen, niin tuli ikuistettua näkymät  :)

Ja samassa paikassa kuin yllä, mutta sekuntia aikaisemmin 😊 :



Hieman ennen auringonlaskun ihailua kuljettiin uimarannan läpi ja siinä paikassa on jotain hyviä viboja, sillä siinä kohtaa Wiima aina vähän iloisesti riehaantuu ja sen tekee mieli vähän irroitella. Tässä pieni näyte 😃:





Vaikeuksia videoinnissa - emäntä sotkee taas

Ja tuosta hepulivideosta tuli mieleen hauska juttu, kun sain jokin aika sitten lenkin varrella päähäni kuvata Wiiman liikettä, jotta näkisin sivulta päin, että miltä se oikeastaan näyttää. Olin yksin, joten minun piti saada Wiima liikkumaan pisteestä A pisteeseen B, ja toivoa, että se käyttäisi ravia.
No, namit kehiin tietenkin! Pipo maahan maamerkiksi ja namit siihen, jotta Wiiman olisi helppoa ravata suoraan kohteeseen eikä tarvitsisi käyttää nenää (nenä maassa on paha ravata). 

Tätä videota koitettiin ottaa varmaan kolme ellei useammankin kertaa kertaa ennen kuin saatiin purkkiin tämä, joka esillä on. Nimittäin, joka kerta kun vapautin koiran nameille, niin se kuitenkin laittoi päänsä alas ja lähti liikkeelle nenäänsä käyttäen eikä ravaten kuten olisin halunnut! Ihmettelin missä vika. Että eikö se muka nähnyt pipoa ja nameja. Lyhennettiin välimatkaa ja taas kokeiltiin...

Kunnes tajusin! Mikä idiootti olinkaan! Nimittäin vapautin Wiiman nameille samalla käskyllä, kuin mitä käytän kun lähetän sen hajutyöskentelyyn. Koira siis teki just niinkuin pyydettiin, mutta pyyntö oli päin seiniä. Kun loppujen lopuksi keksin antaa pelkän vapautuskäskyn, niin avot - koira ravasi herkuille niin kuin ei olisi eläissään muuta tehnytkään. Mutta tässä vaiheessa oli jo puhelimesta akku loppu ja pitempää pätkää ei saatu filmattua eikä asian ääreen ole toistaiseksi uudelleen palattu, joten tämä lyhyt pätkä on edelleen ainokainen:





 




Sen pituinen se 😘.





1 kommentti:

  1. Koirien juoksuhepulit on kyllä hauskoja, meillä niitä saadaan läheisellä hiekkamontulla. :)

    VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku