tiistai 13. joulukuuta 2022

Tihku luustokuvilla

Tihku (Erimoone Läpimurto) kävi 2-vuotissynttäreiden (6.11.2022) kunniaksi virallisilla luustokuvilla. Kennelliiton lausunnot tulivat jo samalla viikolla ja toivat mukanaan iloisia uutisia! Tihkulla kuvattiin olat, kyynärät, laaja selkä ja lonkat ja kaikki todettiin puhtaiksi. Olipa ihana nähdä tulokset Koiranetissä, koska tulosten odottaminen oli varsin jännittävää!

Laitan kuvat alle näkyviin, jos jotakuta kiinnostaa katsoa, ja jääpä itsellenikin sitten muistiin myöhemmin helposti nähtäväksi. Kuvat otettiin 7.12.2022 PetVet Ortossa, Turussa.


Lonkat A/A


Selkäkuvat (VA0 / SP0 / LTV0) :


Kaularanka


Rintaranka

Lanneranka


Kyynärät (0/0):

Oikea

Vasen

Ja vielä olkanivelet (terve/ terve)
Oikea


Vasen

Hidas heräilijä


Tihku odottelemassa humahdusta eläinlääkärillä

Heräily nukutuksesta oli aikaavievää. Tihku kyllä käveli eläinlääkäriasemalta omin jaloin - tietenkin, eipä taideta virkoamatonta koiraa edes päästää, tuskin.
Kotiin päästyämme uni ensin vain maistui ja maistui. Sitten iltapäivällä ja illemmalla alkoi Tihku olla jo enemmän tolpillaan, mutta itki ja vinkui, ja tuijotteli kaukaisuuteen, eikä ollut ollenkaan itsensä. Muistelen kylläkin, että niin on Wiimallakin mennyt nukutuspäivät pipariksi.
Seuraavana päivänä Tihku sentään oli ihan entisensä, pirteä ja reipas poika. 

Näin onpi luustokuvat sitten otettu, keväällä vielä tutkitaan polvet ja silmät. 


Vastaanotolla humahduksesta heräilevä Tihku...


... ja kotona uudelleen tuutiva Tihku 🥰
2 kommenttia:

  1. Miten hyviä uutisia, että luusto näyttää terveeltä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä iloinen ja hyvä uutinen! Odottaessani toivoin parasta ja pelkäsin pahinta, koska Tihkun sisaruksissa on jollain vähän huonompaakin lonkkaa. On aina jännittävää, miten näissä terveysarpajaisissa käy - niin koirien kuin meidän ihmisten :) .

      Poista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku