torstai 13. syyskuuta 2012

Omppuja ja viemärihommia

Matten kirjailuja..
Tuleeko mieleesi mikä voisi olla yhdistävä tekijä omenoille ja vessanpöntön viemärille?
No, sepäs on tietenkin neiti Näpsä eli meidän Wiimukka!

Ja näin siinä kävi; Husse oli pihalla maankaivuuhommissa pihatien laatoittamista varten. Apulaisenaan hänellä tietenkin myös kaivuuhommista kovasti innostunut typykkämme Wiima. Sillä seurauksella että typykän tassut eivät enää sisääntullessa olleet lumenvalkoiset, päinvastoin, pieniä söpöjä multaisia tassunjälkiä jäi eteisen lattian koristeeksi.
Tassunjälkiä alkoi kuitenkin olla lattiassa mielestäni riittävästi, niinpä heitin pimun olkapäälle syliini ja kiikutin hänet toiletin puolelle pesua varten.

Mutta voi onnettomuus ja harmi! Wiimalla olikin pihalta löytynyt omena leluna suussa, jonka hän sai päähänsä pudottaa suustaan - tietty juuri kun sylissäni ollessaan hänen päänsä lipui wc-istuimen yli!
Ja kuka vihulainen istuimen kannen olikaan auki jättänyt, en tiedä, mutta auki se oli ja kuului plumps. Sinne se putosi. Omppu siis, ei onneksi sentään koira!

Pieni ihmetys oli kun omenaa ei pöntön pohjalta löytynytkään ylösnostettavaksi, miten pitkälle se siis olikaan mennyt?! Hussellapa alkoikin siitä sitten toinen - vähemmän miellyttävä - puuha wc-pönttöprobleeman hoitamiseksi, vaikka olikin jo kaivuuhommista väsynyt ja nälkäkin massussa kurisi.
Ja mielessä kieltämättä kävi, että voisiko tästä nyt kehittyä isompikin urakka ja mikä olisi sen hintalappu..
Mutta lopuksi selvisimme pelkällä säikähdyksellä (ja Hussen remonttimiestaidoilla!). Omppu oli luiskahtanut sellaisella vauhdilla korkealta pönttöön että se oli jatkanut matkaansa suoraan pöntön vesilukon toiselle puolelle. Ja sieltä se Hussen mukaan löytyi tyytyväisenä köllöttelemässä, kunnes hän sen sieltä sopivin työkaluin pois sai.

Että semmoista meininkiä täällä meillä tänä iltana. Kyllä jääpi muistoihin tämä päivä kun koira vessan tukki! :D
Ja alla olevissa kuvissa viattoman näköinen karvakasa on se Viheliäinen_Tuholainen joka tämänkin sirkuksen aikaan sai!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku