maanantai 18. joulukuuta 2017

Joulukalenterin luukku 18 - ja peltojuoksua

"Wiima se päätti tänä jouluna liittyä joulupukin rekikulkueeseen poroja saattelemaan ja nyt on kiireenvilkkaa matkattava Korvatunturille. 
Jos näette Wiima Wimpulaa matkallaan ohilaukkaamassa, niin toivotelkaa sille turvallista matkaa ja vähän nisua mukaan matkaevääksi  "


Facebookissa paimensukuisten lapinkoirien ryhmässä on joulukalenteri, johon ryhmän jäsenet itse tuottavat luukkujen sisällöt.
Tänään 18.12 oli Wiiman päivä ja tällainen luukku siellä ryhmässä tänä maanantaiaamuna aukesi. Toivottavasti se Wiima pääsee turvallisesti sinne Korvatunturille 💗

***

Eilen käytiin lähihiekkakuopalla ja pellolla vähän juoksemassa. Tai pääosin se oli Wiima, joka suoritti sen juoksuosuuden ja minä ja isäntä rämmittiin hangessa vähän hitaammalla tempolla. Hanki kantaa nyt koiran, mutta ei aikuista ihmistä - siellä missä lunta on. Lunta ei ole kauhean paljon, mutta riittävästi siihen, että käveleminen on tavallista parempaa liikuntaa lanaamattomilla alueilla :) 

Lammen pinta ihan avoin, ei jäätä ei riitettä
Semmoinen ulkoilupäivä se oli. Wiimalle reissusta tuli sellainen vähän ikävämpi seuraus, että neiti joutui shampoopesuun😋. Nimittäin sitä kun tuli Wiiman kierittyä jonkun toisen jätöksissä, ja vaikka tuoksu oli hänestä itsestään varmaan huumaavan ihana, niin meistä se ei ollut :)
2 kommenttia:

 1. Heippa Wiima. Mistä tuo mainitsemasi joulukalenteri oikein löytyy missä sinua voi ihailla. En millään löydä paimensukuisten fb sivulta. Jos löytäisin, voisin minäkin yrittää päästä komeilemaan ja joulumielistä väkeä ihastuttamaan potretillani.
  Hyvää joulua t. Taika

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Taikuli! Koitapa liimata tällainen nimi FB:n osoitekenttään, niin pääset perille:
   paimensukuiset lapinkoirat / lapphunds of old herding lineage

   Kiva olisi nähdä kuvia sinustakin siellä ryhmässä, liity pian mukaan. Oikein hyvää joulua sinulle ja ihmisillesi, ja toivottavasti joulu tuo sinulle oikein paljon herkkuja ja kaikkea muutakin kivaa toivelistaltasi :)

   Poista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku