perjantai 18. helmikuuta 2022

Pikkuinen Tihkuinen rokotuksilla, sekä seniorijuttuja

Tihku kävi tänään rokotuksilla. Syntymävuonna, eli viime vuonna saadut piikit olivat vanhenemassa kuun vaihteessa. Samalla kuunneltiin sydän ja katsottiin hampaat, priimaa pukkasi.

Nyt saadut rokotteet ovatkin voimassa sitten jo vuoteen 2025, eli ei tarvitsekaan sitten taas vähään aikaan niistä huolehtia. 


Katariinanlaakson luontopolulla


Vastaanotolla Tihku käyttäytyi oikein fiksusti, mutta odotustilassa ei nenä noussut lattiasta, ei sitten millään. Hohhoijaa näitä teiniaikoja, ja todellakin toivon, että tämä on ohimenevää! Saisikohan sinne eläinlääkäriaseman odotushuoneeseen mennä päiväksi istumaan ja harjoittelemaan - enpä tullut kysyneeksi :D.


Eläinlääkärin jälkeen oli vähän muitakin hommia: kävimme työpaikallani hakemassa kotikonttorille uudet kuulokkeet sekä Mustista ja Mirristä nuolumatto. Lopuksi kurvasimme Katariinanlaakson luontopoluille ja teimme siellä pienen kävelyn. 

Eläinlääkärikäyntejä on myös tulossa lisääkin: Ensin ensi viikolla taas Tihku, jonka silmä vähän punottaa. Se ei kiusaa eikä kutia, mutta jotain siellä on. Varasin silmäspesialistille ajan, joten joudumme odottamaan ensi viikkoon.


Ja sitten maaliskuun loppupuolella on vielä Wiimalle varattuna senioritarkastus, muikkeli täyttääkin sitten huhtikuussa kymmenen vuotta! Suunnittelen Wiimalle myös silmien peilausta vielä kevääseen, mutta se on vielä varaamatta. Wiiman silmät on tutkittu viimeksi nuorena tyttönä ja olisi hyvä tietää mikä tilanne on nyt - sekä Wiiman itsensä kannalta, että jalostuksellisesti sen sukuhaaran kannalta, vaikka Wiimalla ei pentuja olekaan, mutta sisaruksilla on.

Wiima on senioritarkastuksen lisäksi menossa ensi viikolla "seniori-iltaan", eli vanhempien koirien aktiviteetti-ilta. En vielä tiedä mitä on luvassa, mutta takuulla jotain kivaa. Se vaan, että yhtäkkiä on paljon seniorijuttuja Wiiman elämässä, vaikka hänellä itsellään vielä virtaa riittää. Lupaan rakas Wiimaseni, ettei elämäsi ole pelkkää senioria täst' edespäin <3


Höpönassujen herkkuluu-tarjoilu on alkamassa3 kommenttia:

 1. Teillä on näköjään samaa kuin meilläkin, että koira on iältään veteraani, mutta ei kyllä yhtään luonteeltaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kivaa kuulla sinusta! Kyllä vaan, vuosia alkaa olla mittarissa jo melkoinen määrä, mutta Wiima on onnellisen tietämätön niistä.
   Iloinen, leikkisä ja innostuva muija edelleen <3. Luulen kylläkin, että se on lapinkoirille kovin tyypillistä, ettei ikä ala näkyä, jos vaan terveenä pysyy. Terkkuja teidänkin veteraanille!

   Poista
  2. Kiitos, jämähdin puoleksi vuodeksi sohvalle makoilemaan eikä tullut istuttua keittiössä tietokoneella, niin kaikki luku- ja kirjoitushommat jäivät, kun en tykkää tehdä niitä kännykän pienellä näytöllä ja näppäimistöllä vaan haluan käyttää tietsikkaa. Nyt yritys ryhdistäytyä. :D

   Tuo on kyllä yksi tämän rodun hyvistä puolista, että vanhenevat hitaasti. :)

   Poista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku