lauantai 18. elokuuta 2012

Hauvavauva kasvaa ja muuttuu..

Matten mietteitä ...
Hassua miten Wiiman väritys muuttuu. Joskus miettii onko kyseessä sama koira, mutta samaa nimeä tämä meillä asuva hauva kyllä tottelee kuin sekin joka asui meillä kuukausi sitten :)
Katsopa kuvasta alla miten nassun maski on muodostunut, musta väri on kuukauden aikana noussut kuonosta kulmakarvoihin. Ja kuonokin on saanut pituutta. Alla vasemmalla Wiima 3 kk:n ikäisenä ja vieressä vasemmalla kuva 4 kk (nyt) ikäisestä Wiimasta.

Ja tässä alla vielä kehityskaarta vähän pidemmälti. Ylävasemmalla Wiima on 5 viikkoa (kasvattajan ottama kuva, Villi-Joikhun kennel) ja alaoikealla nykyhetki. Kaksi muuta kuvaa aikajanan välistä. Kiehtovaa seurata miten (hauva-)vauva kasvaa ja miten nopeasti se itse asiassa tapahtuu!

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo Wiiman maski! Tuo on kyllä jännä, miten naama muuttuu aikuistuessa. Muuttuu ihan huomaamatta, ei sitä ilman noiden pentukuvien katsomista meinaa edes huomata. :)

    VastaaPoista
  2. Heippa Jenna! Kiitos postista :) Nämä lapinkoirien maskit on kyllä ihan ihania, mutta jos olen oikein ymmärtänyt - Wiima on ensimmäisemme - niin maski ilmeisesti kevenee ajan mittaan. Mutta aika näyttää, toivon kylläkin että se säilyisi. Lupullakin on suloinen maski vaaleilla poskitupsuilla koristettuna =)
    Ja oikeassa olet - hurraa valokuvat, joista nämä asiat voipi todeta, arjen oravanpyörässä ei ehdi koiran muuttumista huomaamaan :)

    VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku