torstai 23. elokuuta 2012

Home alone ja mitä silloin tapahtui...

Matten mietteitä...
Wiimalta on pöydälle hyppely kielletty. Ruuan ja tavaroiden poimiminen pöydältä on sekin kiellettyä. Ja käsityksemme on ollut ettei hän sellaista varsinaisesti harrastakaan, kunnes tänään keittiön valvontakameraan tallentui paljastavaa materiaalia pentusen touhuista :D
Eka kuvassa pimun häntä vispaa pelkästä ajatuksesta jo niin että hännän tilalla on pelkkää suttua. Kakkoskuvassa reisilihakset jännittyvät jänishyppyyn, jota jänishyppyä kolmannessa kuvassa jo suoritetaan. Ja neljännessä kuvassa sitä sitten ollaankin jo pää pöydällä hamuamassa mitä hamuttavissa on :D 
Saalista Wiima-rassukka ei tempullaan kuitenkaan saanut. Matte tuntee itsensä myös hieman tuhmeliiniksi ja myötärikolliseksi, sillä tuolla pöydällä hauvan ulottuvissa oli ihania (sen mielestä..) mahalaukkuherkkuja, joista takuulla leijui aivan ihanan vastustamaton tuoksu pikku karvaturrin nenuun. Nämä herkut täytyy jatkossa säilyttää muualla, niin pennullakin toivottavasti pysyy kaikki neljä jalkaa maassa :)


Tänään on muuten suuri päivä! Nimittäin olohuoneen matto palasi paikalleen oltuaan evakossa siitä asti kun Wiima tuli taloon. Wiima (4 kk) on nyt ollut sisäsiisti jo jonkin aikaa ~ 1-2 viikkoa. Yöt Wiima on jo ihan sisäsiisti, ja aamulla ylösnoustua hellien aamuhalien jälkeen pimu pyytääkin kiireellä ulos. 
Arkisin voi keittiön nurkkaan sijoiteltulta sanomalehdeltä löytyä pienet lirut, kun hän on yksin, mutta jos olemme kotona, niin Wiima pyytää ulos pisulle. 
Niin ja se isompi sortti, Number two- hätä ei ole enää aikoihin tullut sisälle. Niinpä sitten kiikutimme olkkarin ison villamaton taas paikalleen ja toivomme hartaasti ettei hän erehdy luulemaan sitä sanomalehden kaltaiseksi isoksi vessaksi =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku