keskiviikko 15. elokuuta 2012

Rokotus number tuu ja niin edelleen..

Tänään olin saamassa tehosterokotuksen. Se tarkoittaapi sitten sitä, että minulla pitäisi pikapuoliin olla vastustuskykyä pahispöpöjä vastaan ja sitten voin joskus vaikka mennä tutustumaan paikalliseen koirapuistoon. Matte on arvellut, että se voisi olla toisinaan mukavaa vaihtelua :)

Rokotus meni kuten viimeksikin hyvin. Eläinlääkärin mielestä olin hieno koira ja hyvässä kunnossa. Eteisessä sattui olemaan vaaka, johon minut laitettiin seisomaan ja se näytti jotakin 10,8 huitteilla, mutta minätyttö keikuttelin itseäni niin ettei se ehkä ihan luotettava ollut. Aaningin päälle 10 kiloa kuitenkin - ja senhän me tiesimmekin.

Pentukoulussa oltiin eilen tiistaina. Aiheena mm ohittaminen (muiden koirien ja ihmisten) ja luoksetulo. Myös jahtaamisvaistosta puhuttiin (pyörien, autojen, rullaluistelijoiden..).
Minä ilostuin niin etten meinannut villahousuissani pysyä kun Matte kertoi olleensa minusta Ihan Kauhean Ylpeä! Tehtävämme oli koirakko kerrallaan kierrellä siellä muiden koirien joukossa risteillen ja kahdeksikkoja tehden ja ideana se että minua piti kiinnostaa enemmän Matte kuin ne kaverikoirat. Minäpäs olin päättänyt käyttäytyä tällä kertaa oikein hienosti ja pidin kontaktia Matteen koko ajan kun kuljimme ja viis veisasin muista koirista. Tästä hyvin tehdystä työstä minut palkittiin kyljyskuutioilla :) Ja muutenkin tottelin kuin valio-oppilas. Opettajakin kehui, että hyvin sujuu.
Minusta on ilmiselvästi tulossa oikein fiksu koirakansalainen, kunhan tästä vartun ja pentuhassutukset jäävät taakse. Paitsi että Matte kuiskasi korvaani eräänä iltana, etten kuulemma saisi aikuistua liian nopeasti kun olen niin ihanan ihqu juuri tällaisena vähän hömelönä villavana pikkulikkana :D

Tässä vielä pari pokkarikameran profiilikuvaa viime viikonlopulta, iltakävelyllä kaupungin keskustassa:


3 kommenttia:

  1. Hihhei!
    Olipas mukava löytää tänne blogiisi!
    Pakko heti kliksauttaa itsensä oikein lukijaksi! :)

    Meillä on nuorimmainen koira 4kk ikäinen paimensukuinen lapinkoirapoika Mauri. Mukava löytää blogeja joista näkee muidenkin lappareiden juttua ja kuvia! :)

    VastaaPoista
  2. Heippa Marika! Kiitos käynnistä, tulin iloiseksi kun sain postia =)
    Kurkistin blogiisi ja teidän Mauri on aivan hurrrrmaava! Soopelit on niin kauniita. Terkkuja !
    //Wiima ja kotiväki

    VastaaPoista
  3. Minä tykkään Maurin väristä erityisesti kun se on väriltään soopeliparkki, eli sillä on ihana ruskea nenukki ja turkkiin tulee ruskea karvaa, kun soopelilla on musta nenukki ja mustaa karvaa. Soopeliparkki on niin kaunis :)

    VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku