maanantai 2. heinäkuuta 2012

Uimassa, eka kerta!

Hei! Tulin vaan kertomaan, että olen tänään käynyt meressä UIMASSA! Luit ihan oikein, uimassa! Ihan siis oikeesti, eli niin että kaikki neljä pientä jalkaani kauhoivat vettä allani enkä yltänyt pohjaan. Ja ei yksi kerta mihinkään riittänyt, vaan pulahdin jopa KAHDESTI!
Mattea nauratti, kun se luuli, että lapinkoirana ymmärrän veden päälle vain kun se on lumen muodossa, mutta minäpä näytin sille ettei meikälikka ole arkalasta kotoisin ja ilakoin vedessä niin että alta pois. - Joko sinä olet käynyt uimassa??
Tapahtumasta kuva alla, mutta 'vain' kännykkäkuva. Ei siis voi laadulla ylpeillä, eikä sommittelulla etenkään, mutta käy tuo kait todistusaineistoksi sentään? Tässä kuvassa tosin vasta valmistaudun uimiseen ja pohdin millä tyylillä vedän :)

2 kommenttia:

  1. Oletpas sinä Wiima ennättänyt jo paljon touhuta pieneen ikääsi. Ja oppinut jo noin paljon asioita, aivan ihmeellistä! Oikein jännityksellä tämäkin lukija odottelee jatko-osia ja sitä, miten hieno Ihmisen Paras Ystävä sinusta kehkeytyy. Iloisia koiran päiviä vaan! Terv. Nimimerkki Itsekin Koira-Ihminen

    VastaaPoista
  2. Hei vaan 'Itsekin Koira-Ihminen'! Olipas kivaa saada postia, kiitos! Minuakin jännittää mitä tarinan jatko-osissa tapahtuu ja ilolla niitä odottelen =) Kivaa kesää itsellesikin!

    VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku