perjantai 6. heinäkuuta 2012

Ravintolassa, uimassa ja kaverin kanssa peuhua


Tänään on kuulkaa taas tapahtunut, vaikka päivä alkoikin leppoisasti. Sitä on meikäläinen tänään käynyt eka kertaa ravintelissa, ajellut paatilla (taas), plumpsinut meressä ja leikkinyt kaverin kanssa, muun muassa.
Isäntä kun tuli töistä, niin hurautimme paatilla saaristoravintolaan, Nauvon Bystrand, kotiväen kesäsuosikki! Meri oli ihan pläkä ja tuuli vilvoitti mukavasti. Tässä minä matkustan:

Perille kun saavuttiin, niin valittiin ulkopöytä. Matte sanoi, että osasin käyttäytyä superhienosti, fiksummin kuin pari muuta koira-asiakasta, joilla oli paljon asiaa koko ajan - vaikka ei se kyllä meitä häirinnyt. Mutta minua nimittäin vähän ramasi ja kun olin silmäillyt paikan, nuolaissut yhtä pikkupoikaa nenänpäähän, niin meikä heitti vaakatasoon penkin alle ja veti tupluurit. Että niin rennoissa merkeissä sujui meikäläisen eka ravintolakäynti. Oli muuten kiva paikka, kun meitä koira-asiakkaitakin oli huomioitu, pöytien päässä oli meille tarkoitetut juomakipot. Niin, enkä jäänyt tyhjinsuin ravintelissa minäkään, kotiväki oli varannut minullekin pikku makupalan jota mutustelin ennen luomien lupsahdusta.
 

Sitten palasimme takaisin kotiin ja saimme yllätysvieraita. Nimittäin "serkkuni" Fonzie, labbis, porukoineen piipahti minua leikittämässä, jee jee. Fonzie on suuri kuin hevonen, mutta kiltti ja tykkää leikkiä. Kaverin kanssa peuhaaminen on ihan parasta mitä tiedän. Tässä alla muutama kuva meidän leikeistä, välillä pulahdeltiinkin:


Ja sitten yksi kuva omituisesta vesirotasta tontillamme tänään. Ähäpiti, sehän oon tietty MÄÄ! Suoraan afroditemaisesti merestä nousseena. Matte koitti kuvata wet-eleganssiani, mutta meikälikka sain sellaiset hepulit vedestä noustuani, että vedin riemukierroksia suorin jaloin tontin ympäri sata lasissa, niin että vain 'perskarvat' tallentuivat filmille :)

Ja vielä yksi kuva yllä olevasta Vesirotasta kaverinsa kanssa. Niin vauhdikkaaksi siis muodostui tämän päivän ilta, että nukahdin Maten syliin turkin kuivauksen ja harjauksen (tuntui ihanalta..) aikana, enkä siitä herännyt kuin iltapisulle ja tuutisin taas aamuun asti :) Nati nati ja hyvää yötä lukijoillenikin..

2 kommenttia:

  1. Vesihiisi on varmaankin juuri samannäköinen, kuin sinä märkänä.

    VastaaPoista
  2. Hei! Ihanaa kiitos kohteliaisuudesta! Sinä taidat olla oikeassa, vesihiisi näyttää varmaankin (tai haluaisi ainakin näyttää) juuri tämmöiseltä, mutta minä olen ehkä vielä aavistuksen pelottavampi kuin se, enkös - mur mur..? =) Hauskan pelottavaa vesihiisikesää!

    VastaaPoista

Kivaa, kun kävit lukemassa kirjoituksiamme :)
Superkivaa, jos myös jätät kommenttikenttään meille terkut.
Terv Wiima ja Tihku